healthy food,
tastes good

Install our app and get the whole health and wellness experience conveniently in the palm of your hands. Available in App Store and Google Play

SEE TESTIMONIAL

I had ordered both weight loss and maintenance menu, and it was satisfying, especially because Fit Gourmet took care of the taste aspect too. The combination of tasty Fit Gourmet and sports activity successfully transforms my body within a 7-kilogram weight loss. 

Adhitya Ferdiansyah, Jakarta

Testimoni aku mengenai Fit gourmet sangat memuaskan sih, dalam arti aku yang tadinya gak suka sama healthy food, berkat Fit Gourmet rasa gak suka itu hilang dan utk yg gak biasa makanan sehat, mungkin karena rasa yg biasanya hambar, tapi kalau udah lunch dengan Fit gourmet, berasa gak lagi makan sehat, karena rasa dan tampilan makanannya normal seperti makanan biasa.. sampai akhirnya mamaku, aku sarankan utk memulai makan sehatnya juga dengan Fit gourmet..
serta packaging nya yang sekaligus mengkampanyekan save earth, patut dibanggakan makan sehat sambil menyelamatkan bumi 

Bunga Jelitha, Puteri Indonesia 2007, Jakarta

Awalnya ragu pas mau coba dan kurang percaya. Tapi setelah nyobain, dalam hati langsung mikir "Ternyata makan makanan diet enak juga, dan nggak ribet karena bisa dikirim ke kantor setiap hari nya." Lalu, rasanya juga enak dan menunya ganti terus secara berkala, jadi nggak bosen. Selama 3-4 minggu ini turun sekitar 3kg, nggak turun terlalu banyak sih but it works!”

Anissa Hutami, Jakarta

The food tasted good and the varied menu make it more exciting! Both of my daily nutrients and my belly successfully filled even though I order a weight loss menu.

Nefertiti, Jakarta

I got so much help by subscribing to Fit Gourmet. The varied menu makes my healthy diet program delightful. 2-kilogram weight loss is a good place to start a healthy lifestyle.

Oki Patriana, Jakarta

Fit Gourmet works out for me. I already lose 3 kilograms in a week. Definitely will subscribe Fit Gourmet regularly.

Sanniy, Jakarta
< Back